Kriptovaluta hírek

Az ApeCoin elindítja layer-2 megoldásának, az ApeChainnek a teszthálózatát

Az ApeCoin saját hálózata, az ApeChain elindította teszthálózatát, bár a Yuga Labs társalapítója, Greg Solano elismeri, hogy kezdetben „nem lesz sok tennivaló” rajta – számolt be a Crypto.news híroldal.

My name is Curtis…

Az ApeChain, az ApeCoin DAO közösség által inkubált layer-2 megoldás, megkapta első teszthálózatát, amelyet Curtisnek neveztek el, mivel a Bored Ape Yacht Club (BAYC) kollekció rajongói új módszereket keresnek az ApeCoin hasznosságának növelésére.

Bár további részletek nem kerültek nyilvánosságra, Greg Solano, a BAYC mögött álló Yuga Labs társalapítója egy következő bejegyzésben azt mondta, hogy a teszthálózaton egyelőre „nem lesz sok tennivaló”, ugyanakkor biztosította az APE birtokosait, hogy a Yuga Labs által egy ideje fejlesztett különféle decentralizált alkalmazások „mind futni fognak a láncon, amint a mainnet elindul”.

A hírek hatására az APE ára több mint 3,5%-kal, 0,78 dollárra emelkedett a CoinMarketCap adatai szerint, bár az elmúlt havi teljesítménye -25%-os veszteség volt.

Az ApeCoin (APE) árfolyam grafikonja

ApeCoin árfolyam grafikon

Az ApeCoin DAO közössége február közepén megszavazta az ApeChain hálózat Arbitrumon történő fejlesztését, Horizen Labs támogatásával. A technikai ütemterv szerint az APE tokenek kettős szerepet fognak betölteni, mind a gáz, mind a kormányzási tokenként az új hálózaton.

Az ApeCoin DAO közössége további funkciókat is bevezethet, amelyeket az Arbitrum láncon belüli kormányzási megközelítése segít elő. Ennek a kezdeményezésnek a részeként a Horizen Labs elkötelezte magát, hogy hosszú távú támogatója és birtokosa lesz az ApeCoinnak, hangsúlyozva elkötelezettségét az „ApeCoin hosszú távú birtoklása és támogatása” iránt.

Az ApeChain jövőképe nem csak az APE token hasznosságának növelése, hanem új monetizációs csatornák megnyitása is. A Horizen Labs szerint az ApeCoin DAO évente potenciálisan 7 millió dollár bevételt generálhat, ha a hálózat naponta 1 millió tranzakciót dolgoz fel, mindegyik tranzakciós díjának margója 0,02 dollár.

Az megállapodás részeként az Arbitrum Alapítvány elkötelezte magát, hogy három éven keresztül biztosít támogatási finanszírozást az ApeChain Biztonsági Tanács és a Block Explorer költségeinek fedezésére.

2 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.