Kriptovaluta hírek

A Shiba Inu jelentős mennyiségű token égetett el, miközben a bálnák is aktívak

Növekvő kriptobálna befektetési aktivitás a SHIBA INU (SHIB) mémkriptóban

A CryptoPotato szerint a Shiba Inu jelentős növekedést mutat az égetés arányában és a bálnatevékenységben. Az égetési ráta 450%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, ami közel 50 millió token null címre küldését eredményezte.

Bár ezen tokenek USD egyenértéke csekély lehet, az ezen a területen tett folyamatos erőfeszítések pozitív hatással lehetnek az árfolyamra. Az adatok azt mutatják, hogy a SHIB teljes kínálatának több mint 41%-át már megsemmisítették, ami szűkösséghez vezethet, és potenciálisan növelheti az érme értékét, ha a kereslet stabil marad vagy növekszik – olvashatjuk a Binance Newsroom-ban.

A Shiba Inu bálnák is jelentős aktivitást mutattak a közelmúltban

Az IntoTheBlock adatai szerint a napi összesített tranzakciós volumen, amely meghaladja a 100,000 dollárt, megközelítette a 900 millió dollárt, ami 1800%-os növekedést jelent a július 18-i adatokhoz képest.

Ezenkívül több Shibarium-mutató, mint például az aktív fiókok, az új tranzakciók és a hitelesített szerződések növekedése, pozitív tendenciákat mutatott az elmúlt napokban. A Shibarium, egy második rétegű skálázási megoldás, kevesebb mint egy éve indult el, hogy javítsa a Shiba Inu fejlesztését a tranzakciós költségek csökkentésével, a sebesség javításával és a skálázhatóság növelésével.

A SHIB árfolyam alakulása az elmúlt 1 évben – grafikon

A SHIB árfolyam alakulása az elmúlt 1 évben - grafikon

Annak ellenére, hogy a közelmúltban körülbelül 7%-os árcsökkenés volt tapasztalható, a Shiba Inu ára 125%-kal emelkedett az elmúlt évben, ami sok befektető számára előnyös volt. Jelenleg a SHIB tartók 52%-a profitban van, míg 46% veszteségben. Ez jelentős javulás a 2023. szeptemberi állapothoz képest, amikor a Shiba Inu befektetők közel 90%-a veszteségben volt.

Néhány elemző úgy véli, hogy az eszköz ára új magasságokat érhet el. Az X felhasználó, Rekt Capital korábban azt jósolta, hogy a Shiba Inu értékelése három számjegyű növekedést is elérhet, ha átlépi a kritikus ellenállási szintet, amely $0.00002741. A SHIB rövid időre elérte ezt a szintet május végén.

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.