Kriptovaluta hírek

A Coinbase egyszerű SOL staking API-t mutatott be a könnyű jutalmakért

Az új Coinbase Staking API-val bármilyen mennyiségű SOL-t stakelhetsz a Solana hálózaton, jutalmakat szerezve mind magad, mind a felhasználóid számára. De a legjobb rész? Nem kell foglalkoznod a staking folyamat kezelésének nehézségeivel — a Coinbase ezt mind elvégzi helyetted.

Hogyan működik a Coinbase Staking API?

A Coinbase Staking API rendkívül egyszerűen használható. Csak a tárcádra és a stakelni kívánt SOL mennyiségére van szükséged. Egyszerűen csatlakoztatod a tárcádat és megadod a stakelni (vagy unstakelni) kívánt összeget, és már készen is vagy.

Nem kell aggódnod a Solana stake fiókok kezelése vagy a technikai problémák miatt. Az API elvégzi a bonyolult feladatokat, például a stake fiókok létrehozását és kezelését. Amint a SOL-edet stakelted, a jutalmak automatikusan gyűlnek a fiókodban. Ha készen állsz a jutalmak begyűjtésére, két egyszerű lépésben unstakelhetsz és igényelheted azokat.

Ez a megoldás tökéletes tárca szolgáltatók, on-chain alkalmazások és letétkezelők számára, akik szeretnék a SOL-t stakelni a Coinbase által üzemeltetett validátorokon. Ideális fejlesztőknek is, akik egy egyszerűsített staking folyamatot keresnek. A Coinbase Staking API-val a fejlesztőknek nem kell foglalkozniuk a Solana stake fiókok létrehozásának és kezelésének bonyolult feladatával — ők csak az alkalmazásaik építésére koncentrálhatnak.

A Solanán való staking bonyolult folyamat lehet, különösen akkor, ha manuálisan próbálod kezelni a stake fiókokat. A Coinbase Staking API elvégzi helyetted a nehéz munkát, időt és energiát takarítva meg. Így te a projekted növekedésére koncentrálhatsz, miközben a Coinbase intézi a többit.

Ez egy nyerő sztori mindenkinek!

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.