Kriptovaluta hírek

Monero XMR árfolyam elemzés és előrejelzés: a Monero árfolyama 10%-kal ugrott ma!

A szerdai medvés piaci mozgás után a kriptodeviza piac erős bullish fellendülést mutatott, az elmúlt 24 órában több mint 3%-kal növelve piaci kapitalizációját. Továbbá, a piaci vezető BTC árfolyama visszaszerezte a 67 000 dolláros szintet.

Ezt követően a Monero árfolyama is jelentős emelkedésnek indult. Ez együtt járt az altcoin iránti kereslet és kínálat növekedésével a kripto piacon. Az aktuális piaci hangulat mellett, eléri-e a Monero árfolyama a 200 dollárt?

Az XMR Coin árfolyama sikeresen újratesztelte fontos támaszszintjét:

Monero XMR árfolyam elemzés és előrejelzés

A kripto piacon növekvő árfolyam volatilitás mellett, a Monero árfolyama 9,51%-os ugrást mutatott az elmúlt napon, 130,26 millió dolláros kereskedési volumennel, ami +68,88%-os változást jelent.

Továbbá, az elmúlt héten 5,12%-kal növekedett, és az év eleje óta több mint 2%-os hozamot ért el. Figyelemre méltó, hogy ez az altcoin jelenleg 67,13%-os kedvezménnyel kereskedik az 517,62 dolláros történelmi csúcsához képest. 169,21 dolláros kereskedési árával az XMR kripto a 28. helyet biztosította a 3,107 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Az 50 napos EMA folyamatosan támaszt nyújt az árfolyam grafikonján az 1 napos időkeretben, ami erős bikás hangulatot jelez a kripto piacon.

A Mozgó Átlag Konvergencia-Divergencia (MACD) folyamatosan zöld hisztogramot mutat, átlagai bikás mozgást rögzítenek. Ez pozitív kilátásokat mutat a Monero árfolyamára nézve a kriptodeviza piacon.

Meddig fog emelkedni az XMR?

Ha a kripto piac továbbra is bikás hangulatban kereskedik, a Monero kripto az 181 dolláros ellenállási szint felé fog tartani. Ennek a szintnek a megtartása előkészíti az utat az XMR árfolyamának a 200 dolláros felső ellenállási szint teszteléséhez.

Ezzel szemben, ha trendfordulás következik be, a Monero árfolyama áttöri a 162,50 dolláros támaszát, és az elkövetkező hetekben a 144,25 dolláros alsó támaszszint tesztelésére készül.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.