Kriptovaluta hírek

Legjobb kriptovaluta vétel az elmúlt 24 órában

Az elmúlt 24 óra során a kriptovaluta piac számos jelentős mozgást tapasztalt. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legtöbbet emelkedett kriptovalutát, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Ezek a kriptók nemcsak jelentős árfolyam-emelkedést mutattak, hanem mögöttük izgalmas fejlesztések és hírek is állnak.

A legjobban teljesítő kriptodevizák az elmúlt 24 órában (forrás: CoinMarketCap)

Ezek a kriptovaluták emelkedtek a legnagyobb mértékben.

1. XRP (XRP)

Ár: $0.6489
Növekedés: 8.28%
24 órás forgalom: $3,014,213,093

Az XRP, a Ripple hálózat natív tokenje, 8.28%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában. Az XRP célja, hogy gyors és olcsó nemzetközi pénzátutalásokat tegyen lehetővé. Az emelkedést valószínűleg a Ripple Labs és az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közötti perben történt pozitív fejlemények okozták, ami növelte a befektetők bizalmát a token iránt.

2. Kaspa (KAS)

Ár: $0.2057
Növekedés: 7.78%
24 órás forgalom: $136,109,759

A Kaspa egy blokklánc projekt, amely a gyors és skálázható tranzakciókat helyezi előtérbe. Az elmúlt 24 órában 7.78%-os növekedést ért el. A Kaspa protokoll sajátossága, hogy úgynevezett „blockDAG” struktúrát használ, amely lehetővé teszi a párhuzamos blokkok létrehozását és azonnali végrehajtását. A közelmúltban bejelentett technológiai fejlesztések és partnerségek valószínűleg hozzájárultak az árfolyam növekedéséhez.

3. Stellar (XLM)

Ár: $0.1052
Növekedés: 5.13%
24 órás forgalom: $118,246,462

A Stellar (XLM) token 5.13%-os növekedést mutatott az elmúlt 24 órában. A Stellar egy nyílt forráskódú hálózat, amely célja az olcsó és gyors pénzátutalások biztosítása, különösen a fejlődő piacokon. A legújabb hírek szerint a Stellar partnerséget kötött több pénzügyi intézménnyel és non-profit szervezettel, hogy javítsa a pénzügyi hozzáférhetőséget világszerte, ami pozitív hatással lehetett az árfolyamra.

4. Binance Coin (BNB)

Ár: $588.40
Növekedés: 2.64%
24 órás forgalom: $1,858,915,431

A Binance Coin (BNB) 2.64%-os növekedést ért el az elmúlt 24 órában. A BNB a Binance kriptovaluta tőzsde natív tokenje, amelyet különféle szolgáltatásokhoz, például kereskedési díjak csökkentéséhez használnak a platformon. A Binance nemrégiben bejelentett új termékek és szolgáltatások, valamint a token égetési programja hozzájárulhatott az árfolyam emelkedéséhez.

5. Toncoin (TON)

Ár: $6.79
Növekedés: 2.22%
24 órás forgalom: $162,841,233

A Toncoin (TON) 2.22%-os növekedést produkált az elmúlt 24 órában. A Toncoin a Telegram Open Network (TON) natív tokenje, amelyet eredetileg a Telegram üzenetküldő alkalmazás indított el. A TON blokklánc célja, hogy decentralizált alkalmazásokat és szolgáltatásokat nyújtson. Az elmúlt időszakban a Toncoin iránti érdeklődés növekedése és a platform további fejlesztései hozzájárulhattak az árfolyam növekedéséhez.

Miért érdemes figyelni a kriptovaluta piacot?

A kriptovaluta piac dinamikus és folyamatosan változik, ami számos lehetőséget kínál a befektetők számára. Az elmúlt 24 óra legjobban teljesítő kriptovalutái is azt mutatják, hogy a piac gyorsan reagál az új fejlesztésekre, hírekre és közösségi aktivitásokra. Érdemes követni a piaci trendeket és tájékozódni a legfrissebb hírekről, hogy a befektetők megalapozott döntéseket hozhassanak.

Összességében a kriptovaluták izgalmas és potenciálisan jövedelmező befektetési lehetőséget kínálnak, de fontos, hogy a befektetők tisztában legyenek a kockázatokkal és alaposan tájékozódjanak a piacról.

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.