Kriptovaluta hírek

Ezzel a 10 top kriptó befektetéssel nyerhettél a legtöbbet júliusban egy hónap alatt

Az elmúlt hónap során a kriptovaluta piac számos izgalmas fejleményt és jelentős árfolyam-emelkedést tapasztalt. Az alábbiakban bemutatjuk a tíz legtöbbet emelkedett kriptovalutát, amelyek a legnagyobb nyereséget hozták befektetőik számára júliusban.

Nézzük, melyik kriptovaluta volt júliusban a legjobb vétel!

Július hónap TOP kripto befektetései (táblázat forrása: CoinMarketCap)

top kriptó befektetések 2024 július hónapban

1. MANTRA (OM)

Ár: $1.18
Növekedés: 51.95%
24 órás forgalom: $15,799,253

A MANTRA DAO (OM) egy decentralizált pénzügyi platform, amely az önkormányzatiságra és közösségi irányításra összpontosít. Az OM token a platform natív kriptovalutája, amelyet különféle DeFi szolgáltatásokhoz használnak. A jelentős növekedést a platform új funkcióinak bevezetése és a közösségi aktivitás növekedése idézhette elő.

2. Helium (HNT)

Ár: $4.86
Növekedés: 46.53%
24 órás forgalom: $6,877,398

A Helium egy decentralizált hálózat, amely az Internet of Things (IoT) eszközök számára biztosít hálózati lefedettséget. A HNT token a hálózat natív kriptovalutája, amelyet a felhasználók hálózati csomópontok létrehozásával és üzemeltetésével kereshetnek. Az árfolyam növekedését a hálózat bővülése és új partnerségek bejelentése mozgathatták.

3. XRP (XRP)

Ár: $0.6489
Növekedés: 35.30%
24 órás forgalom: $3,006,340,005

Az XRP a Ripple hálózat natív tokenje, amely gyors és olcsó nemzetközi pénzátutalásokat tesz lehetővé. Az emelkedést a Ripple Labs és az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közötti perben történt pozitív fejlemények okozták, növelve a befektetők bizalmát a token iránt.

XRP kriptovaluta árfolyam hozam

4. Jupiter (JUP)

Ár: $1.08
Növekedés: 30.33%
24 órás forgalom: $110,284,560

A Jupiter egy decentralizált ökoszisztéma, amely a blokklánc technológia és a mesterséges intelligencia (AI) integrálására összpontosít. A projekt célja, hogy biztonságos és átlátható platformot biztosítson a felhasználók számára. Az AI és blokklánc technológia iránti növekvő érdeklődés elősegítette a token értékének növekedését.

5. Solana (SOL)

Ár: $183.96
Növekedés: 24.59%
24 órás forgalom: $2,595,754,403

A Solana egy nagy teljesítményű blokklánc platform, amely gyors és olcsó tranzakciókat tesz lehetővé. A SOL token a hálózat natív kriptovalutája. A platform folyamatos fejlesztései, új DApp-ok bevezetése és a növekvő felhasználói bázis hozzájárulhattak az árfolyam növekedéséhez.

Solana kriptovaluta árfolyam teljesítmény

6. eCash (XEC)

Ár: $0.00003817
Növekedés: 18.46%
24 órás forgalom: $17,290,376

Az eCash egy digitális pénznem, amely a Bitcoin Cash (BCH) továbbfejlesztett változata. Az eCash célja, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosítson, miközben megőrzi a decentralizált jelleget. Az árfolyam emelkedését a technológiai fejlesztések és a projekt körüli pozitív hírek mozgathatták.

7. Pyth Network (PYTH)

Ár: $0.372
Növekedés: 14.66%
24 órás forgalom: $49,153,564

A Pyth Network egy decentralizált adatátviteli protokoll, amely valós idejű adatokat szolgáltat különböző blokklánc alkalmazások számára. A projekt célja, hogy pontos és megbízható adatokat biztosítson a DeFi (decentralizált pénzügyek) és más blokklánc alapú alkalmazások számára. Az adatátviteli megoldások iránti növekvő kereslet és a DeFi piac bővülése hozzájárult a token értékének növekedéséhez.

8. Stellar (XLM)

Ár: $0.1053
Növekedés: 14.63%
24 órás forgalom: $118,323,670

A Stellar egy nyílt forráskódú hálózat, amely célja az olcsó és gyors pénzátutalások biztosítása, különösen a fejlődő piacokon. A legújabb hírek szerint a Stellar partnerséget kötött több pénzügyi intézménnyel és non-profit szervezettel, hogy javítsa a pénzügyi hozzáférhetőséget világszerte, ami pozitív hatással lehetett az árfolyamra.

9. Bitcoin SV (BSV)

Ár: $51.29
Növekedés: 13.69%
24 órás forgalom: $72,328,153

A Bitcoin SV (Satoshi Vision) egy olyan kriptovaluta, amely a Bitcoin eredeti koncepciójához kíván visszatérni, nagyobb blokkmérettel és gyorsabb tranzakciós sebességgel. Az emelkedést valószínűleg a pozitív hírek és fejlesztések, valamint a projekt körüli növekvő érdeklődés segítette elő.

10. Bittensor (TAO)

Ár: $313.99
Növekedés: 12.84%
24 órás forgalom: $49,474,478

A Bittensor egy decentralizált AI piac, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mesterséges intelligencia modelleket hozzanak létre és osszanak meg. A TAO token a hálózat natív kriptovalutája, amelyet a modellek létrehozásához és használatához használnak. Az AI iránti növekvő érdeklődés és a platform folyamatos fejlesztései hozzájárulhattak a token árfolyamának növekedéséhez.

Miért érdemes figyelni a kriptovaluta piacot?

A kriptovaluta piac dinamikus és folyamatosan változik, ami számos lehetőséget kínál a befektetők számára. Az elmúlt hónap legjobban teljesítő kriptovalutái is azt mutatják, hogy a piac gyorsan reagál az új fejlesztésekre, hírekre és közösségi aktivitásokra. Érdemes követni a piaci trendeket és tájékozódni a legfrissebb hírekről, hogy a befektetők megalapozott döntéseket hozhassanak.

Összességében a kriptovaluták izgalmas és potenciálisan jövedelmező befektetési lehetőséget kínálnak, de fontos, hogy a befektetők tisztában legyenek a kockázatokkal és alaposan tájékozódjanak a piacról.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.