ElemzésekKriptovaluta hírek

XRP kriptovaluta elemzés: Ali Martinez sztárelemző nagy árugrásra számít

Bika XRP: Ali Martinez elemző egy kritikus ellenállási szintet emel ki

Ali Martinez elemző rámutat az XRP szimmetrikus kereskedési mintájára egy több éves charton (lásd lent). Ha az XRP kitör ebből a mintából, akkor akár 0,90 dollárig is rallyzhat.

XRP kriptó árfolyam elemzése és prognózis

Ezen felül a Santiment jelentése szerint az XRP Ledger a legjobban teljesítő hálózatok közé tartozott júliusban, amit a magas on-chain aktivitás, a nagy volumenű tranzakciók és a növekvő társadalmi dominancia hajtott.

A Ripple natív kriptovalutája, az XRP, a befektetők figyelmének középpontjában állt, mivel heti 0,65 dolláros csúcsáról 12%-ot esett vissza. A cikk megjelenésekor az XRP 4,23%-os csökkenéssel 0,5742 dolláron kereskedik, piaci kapitalizációja 31,1 milliárd dollár, napi kereskedési volumene pedig 1,8 milliárd dollár a CNF jelentése szerint.

Az elemzők egy potenciális visszapattanást várnak az XRP-től a jelenlegi csökkenés után. A népszerű kriptoelemző, Ali Martinez kijelentette, hogy az XRP egy szimmetrikus mintában kereskedik egy több éves charton, és jelenleg egy szűk konvergencia tartományban mozog. Ha az XRP ára képes kitörni ebből a háromszög mintából, az előkészítheti az utat a következő rallyhoz egészen 0,90 dollárig.

Másrészről a Santiment blokklánc-elemző platform megjegyezte, hogy az XRP Ledger az elmúlt hónapban, júliusban, az egyik legjobban teljesítő hálózat volt, amit a nagyon magas on-chain aktivitás hajtott. A hálózat növekedése mellett a nagy volumenű tranzakciók az XRP Ledgeren 35%-os nyereséget regisztráltak a havi charton. Továbbá a társadalmi dominancia az XRP hálózaton új csúcsokat ért el, jelentette a Santiment. Ahogy korábban jelentették, az XRP árfolyam-volatilitása rekord alacsony szinteket ért el, ami megágyaz egy nagy rallynak.

500 millió XRP mozgásban

XRP, kriptovaluta, XRP árfolyam előrejelzés

Újra felmerültek a pletykák a Ripple vs. SEC peres ügy rendezésével kapcsolatban, mivel nagy mennyiségű XRP token került felszabadításra az escrowból. Összesen 500 millió XRP érmét, amelynek értéke elképesztő 297,74 millió dollár, szabadítottak fel, ami az XRP árfolyamának 8%-os csökkenését eredményezte.

Mint tudjuk, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) jelentős, 1 milliárd dolláros büntetést követelt a Ripple-től, külön kamatokkal, az állítólagos szabálysértések miatt, míg a blokklánc cég legfeljebb 10 millió dollárért hajlandó rendezni az ügyet.

Múlt héten a pro-XRP ügyvéd, Bill Morgan egy lehetséges rendezést a Ripple és a SEC között „valószínűtlennek” nevezett. Azonban megjegyezte, hogy ha rendezés történne, az inkább kompromisszum lenne, mint jelentős győzelem. Morgan hangsúlyozta: „A rendezések általában véget vetnek a vitás ügyeknek, beleértve a fellebbezési jogokat is az aktuális eljárásokban.” Hozzátette, hogy a Ripple kihívásokkal nézhet szembe az XRP eladásait illetően 2020 decemberét követően, valamint a jövőbeni XRP eladásokkal kapcsolatban.

Minden szem az USA SEC zárt ajtós megbeszéléseire figyel, az elemzők valamilyen lehetséges eredményt várnak. Azonban a volt SEC ügyvéd, Marc Fagel kijelentette, hogy ezek a pletykált megbeszélések mind hamisak és teljesen függetlenek az XRP peres ügytől. A CNF jelentése szerint a SEC törölte a zárt ajtós megbeszélését, véget vetve a spekulációknak – áll a CoinMarketCap cikkében.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.