BitcoinElemzésekKriptotőzsde

Kripto hírek ma: A Bitcoin ára 61 000 dollárhoz közelít, az Ethereum és más altcoinok is erősödnek, miközben a SUI árfolyama csökken

A kriptopiac felfelé tart ma. A vezető kriptovaluták árai emelkednek, miután néhány napig medve-nyomás alatt álltak. A globális kriptovaluta-piaci kapitalizáció 2,14 billió dollár fölé emelkedett, ami fenntartja a bikás reményeket.

Az elmúlt 24 órában a kereskedési volumen több mint 23%-os csökkenése figyelhető meg, miközben a Bitcoin dominanciája enyhén, 0,37%-kal nőtt. A Bitcoin visszatért a hétfői csúcsok fölé, és jól tartja magát a PPI-adatok megjelenése után. Ezért valószínű, hogy az ár oldalirányban mozog majd a CPI-adatok megjelenéséig.

A Bitcoin árfolyam alakulása az elmúlt egy hónapban – ismét 60.000 dollár fölött jár most

Bitcoin árfolyam most grafikonon

Az altcoinok is jól muzsikálnak

Emellett az altcoinok is jelentős erőt mutattak, mivel az Ethereum ára 2700 dollár fölé emelkedett. Azonban a top 10 altcoin közül a többi még mindig az eredeti árzónáik körül konszolidálódik.

A Solana 145 dollár alatt rekedt, az XRP ára 0,57 dollár körül, a Dogecoin árfolyama 0,106 dolláron áll, míg a Cardano 0,35 dollár alatt van.

Miközben a Toncoin rendkívüli erőt mutat, a korábbi nap vezető teljesítője, a SUI medvés csapdába esett, és 2%-os veszteséget szenvedett.

Az inflációs adat mozgatja a befektetőket

A piaci szereplők nagyon kíváncsiak az új CPI inflációs adatokra, amelyek a nap folyamán várhatók. Ha az adatok a vártnál magasabbak lesznek, az aggályokat kelthet a szigorúbb monetáris politika miatt, ami medvés hatással lehet a Bitcoinra.

Emellett az ETF áramlások enyhén pozitívak voltak tegnap, mindössze 39 millió dollárral, mivel az amerikai PPI kicsit a várakozások alatt maradt. Azok a tényezők, amelyek a PPI-t lefelé húzták, nem részei a CPI-számításnak; ennek eredményeként a CPI nem biztos, hogy kedvező lesz.

Mit várhatunk a kriptopiacoktól a következőkben?

A BTC árának legutóbbi emelkedése arra utal, hogy a token kitörésre készül, amelyet már a PPI-árak elindítottak. A közelgő CPI-árak várhatóan folytatják a volatilitás növekedési trendjét. Ha a CPI-érték 3% vagy annál kevesebb lesz, a piacok várhatóan erős lendületet kapnak és emelkednek.

Ugyanakkor, ha az érték 3,1% vagy magasabb lesz, a piacok potenciális visszaesést élhetnek meg. A közelgő CPI-árak várhatóan túlteljesítik a 2,6% és 2,9% közötti várakozásokat.

Ennek eredményeként egy napi zárás a kritikus 62 200 és 62 500 dollár közötti ellenállás fölött várhatóan erős emelkedést indíthat el 68 000 dollárig, amely a BTC árának lokális csúcsa. Azonban ahhoz, hogy minden medvés lehetőséget kizárjon és áttörést érjen el a felső ellenállás fölé, a Bitcoin (BTC) árának meg kell haladnia a medvés mintát és el kell érnie a 70 000 dollár fölötti szinteket.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.