AIKriptotárca

A Coinbase vezérigazgatója szerint az olyan AI nyelvi modelleknek, mint a ChatGPT, rendelkezniük kellene kriptotárcákkal

Fókuszban a mesterséges intelligencia (AI)

Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója kiemelte a nagy nyelvi modellek (LLM-ek), mint például az OpenAI ChatGPT-je és a Google Gemini-je potenciálját a pénzüggyel kapcsolatos feladatok kezelésére, amikor ezeket kriptotechnológiával integrálják.

Armstrong hangsúlyozta: „Az LLM-eknek rendelkezniük kellene kriptotárcákkal. Segítsünk az AI ügynököknek, hogy a nevedben elvégezhessék a munkát és részt vehessenek a gazdaságban.”

Armstrong bejelentette, hogy a Coinbase elindított egy AI gyorsító támogatási programot, amely 3,000 dollárt kínál öt projektnek, amelyek a mesterséges intelligencia és a kriptotárca egyesítését dolgozza ki. E kezdeményezés célja, hogy gazdaságilag felhatalmazza az AI-t,azzal, hogy tranzakciós képességekkel rendelkezzen.

A Coinbase műszaki vezetője, Yuga Cohler bemutatta az „AI Wallets” funkciót, egy olyan forgatókönyvet prezentálva, ahol a felhasználókat azért fizetik, hogy részt vegyenek AI tréningekben. Ebben a felállásban a felhasználók kiválasztják a legjobb képet egy sorozatból, és a feladat elvégzése után közvetlenül a kriptotárcájukba kapnak fizetést.

mesterséges intelligencia és a coinbase

Ez hasonlít az olyan platformokhoz, mint az Amazon Mechanical Turk, ahol a felhasználók egyszerű feladatokkal kereshetnek pénzt, de azzal a kiegészítéssel, hogy itt az AI kezeli a tranzakciókat.

A Coinbase fejlesztői platformja bejelentette egy 15,000 dolláros támogatási program indítását, amelynek célja, hogy ilyen felhasználási módszereket kutasson. A cél egy hasznos AI „bot” kifejlesztése LLM-ek segítségével, amely képes kapcsolódni a Coinbase több résztvevős számítási tárcáihoz.

A támogatás célja, hogy megoldást nyújtson egy jelentős akadályra: az AI rendszerek jelenleg nem képesek banki számlák kezelésére automatizált kifizetésekhez, amit a blokkláncra építve lehetne megoldani.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.