KriptotárcaKriptovaluta hírek

A dél-koreai technológiai óriás, a Naver kriptotárcát indít a Chiliz partnerségével

Számos technológiai vállalat bővíti tevékenységét a web3 piacán, integrálva a blokklánc- és web3 technológiákat termékeikbe és szolgáltatásaikba. A legújabb fejleményként a dél-koreai internetes óriás, a Naver elindítja első digitális eszköztárcáját, a Naver Pay Walletet a koreai piac számára.

Ehhez a Chiliz nevű, sport- és szórakoztatóipari blokklánc-szolgáltatóval lép partnerségre, amely a tárca elsődleges blokklánc platformja lesz.

A Naver Pay a Naver mobilfizetési szolgáltatása. Az új kriptotárcával, a Naver Pay Wallettel a vállalat egy nem letéti tárcát kínál, ami azt jelenti, hogy a felhasználók közvetlenül kezelhetik saját privát kulcsaikat és digitális eszközeiket. „A Naver Pay Wallet nem egy tipikus kriptotárca akar lenni, hanem egy szolgáltatás, amely a hasznosságra és a hűségprogramok blokklánc technológiájára épít,” mondta Alexandre Dreyfus, a Chiliz alapítója és vezérigazgatója egy TechCrunch interjúban.

Dél-Koreában több mint 97 000 online és offline kereskedő használja a Naver Payt, amely eredetileg a Naver e-kereskedelmi platformján, a Naver Shoppingon indult fizetési szolgáltatásként. A digitális eszköztárca értékes tesztelési területként szolgálhat a Naver kereskedői számára, ahol a Chiliz blokklánc technológiáját kihasználva hűségprogramokat hozhatnak létre, mondta Dreyfus a TechCrunchnak.

A Naver digitális eszköztárcája, amely jelenleg béta állapotban van, lehetővé teszi a 33 millió felhasználó számára, hogy kezeljék digitális eszközeiket, és tárolhassanak NFT-ket. Emellett további funkciókat is hozzáadnak majd, mint például a decentralizált alkalmazásokkal való integráció, rajongói tokenek, valamint a Naver kereskedői hálózata számára egy hűségprogram, jegyezte meg Dreyfus.

„A célcsoport azokat a technológia iránt érdeklődő dél-koreaiakat célozza, akik már használják a Naver Payt digitális tranzakciókhoz, és szívesen felfedeznék a blokklánc technológiát, különösen a sport, a szórakoztatás és a digitális eszközök területén,” mondta Dreyfus. A Naver Pay Wallet versenyezhet más koreai digitális fizetési platformokkal, amelyek szintén vizsgálják a blokklánc integrációját.

Ugyanakkor a Naver hatalmas felhasználói bázisa erős pozícióba helyezi a vállalatot, hogy uralja a piacot, és Dreyfus szerint a „Google Pay / Apple Pay” szerepét töltse be Dél-Koreában. Felhasználóbarát platformja csökkenti a blokklánc technológia bevezetésének akadályait, felgyorsítva annak széleskörű elfogadását, tette hozzá Dreyfus.

A tárca első blokkláncaként a Chiliz Láncot támogatja majd — a stratégiai partnerség a Naver és a Chiliz között nem jár közvetlen befektetéssel, jegyezte meg Dreyfus. A Naver a jövőbeni Naver Pay Wallet frissítések során további blokkláncok támogatását is hozzáadhatja.

A Chiliz (CHZ) kriptovaluta árfolyama az elmúlt 1 évben

Chiliz (CHZ) kriptovaluta árfolyam grafikon

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.