DeFi/GameFi

A Trump család 540 millió dollárt kereshet a DeFi vállalkozásából

Trumpék is látnak fantáziát a DeFi-ben

A Trump család akár 540 millió dollárhoz is juthat a World Liberty Financial (WLFI) nevű decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt révén, amelyet az Ethereum vagy a Polygon blokkláncokon terveznek elindítani. Az ismert DeFi protokollhoz, az Aave-hez hasonlóan a kezdeményezés célja a hagyományos pénzügyi rendszerek kihívása, miközben erősíti az átlagos amerikai polgárt is.

A WLFI célja, hogy 30%-át értékesítse a tokenkészletének, miután eléri az 1,8 milliárd dolláros értéket, ami potenciálisan 540 millió dollárt hozhat a Trump család számára. A projektet Donald Trump fiai, Donald Jr. és Eric Trump irányítják, és úgy pozícionálják, mint egy eszközt a nagy pénzügyi szervezetek elleni harcban. Maga Donald Trump is támogatta az erőfeszítést, hangsúlyozva elkötelezettségét az átlagemberek gazdasági megerősítése mellett.

Ugyanakkor felmerültek kérdések a potenciális kockázatokkal kapcsolatban, mivel Nic Carter, kriptovaluta befektető, megkérdőjelezte, hogy a vállalkozás hogyan befolyásolja Trump politikai helyzetét. További aggodalomra ad okot a szabályozási kockázat, mivel az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) szigorúan figyeli a magas profillal rendelkező kriptovaluta projekteket, ami fokozott figyelmet eredményezhet.

Ezek ellenére a World Liberty Financial megerősítette elkötelezettségét a biztonság iránt, és jelezte együttműködését az Aave-vel. Bár a Trump család DeFi iránti érdeklődése figyelmet kelt, számos akadállyal is szembe kell nézniük, beleértve a szabályozási vizsgálatot és a kriptovalutapiacok volatilitását. Korábban jelentések láttak napvilágot egy DJT mémérméről, amely Barron Trumphoz, Donald Trump legfiatalabb fiához kapcsolódott, és amely röviddel a megjelenése után szinte teljesen elvesztette értékét – írja a CoinmarketCap.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.