BitcoinElemzések

Figyeld, ahogy a Bitcoin áttöri a 79 000 dolláros határt, mielőtt tovább emelkedik

A Bitcoin árfolyamának és piaci dominanciájának lehetséges jövője volt a központi téma egy nemrégiben lezajlott beszélgetésben. A diskurzus során azt vizsgálták, hogy vajon a Bitcoin elérhet-e új csúcsokat az év végéig, és hogy visszaeshet-e 40 000 dollár alá.

A kerekasztal beszélgetés moderátora, Rob Nelson vezette a beszélgetést, amelyben Gary Cardone, a Cardone Digital Ventures képviseletében, megosztotta véleményét a Bitcoin növekedéséről és globális pénzügyi helyzetéről.

„Úgy gondolom, hogy a mélypontot a 49 000 dolláros tartományban láttuk. Onnan erősen visszapattant” – mondta Gary Cardone arra a kérdésre, hogy a Bitcoin visszaeshet-e 40 000 dollár alá. Hangsúlyozta a Bitcoin jelentős növekedését az elmúlt évben, mondván: „16 000 dollár volt a tavaly nyári ár, és azóta nagyot léptünk előre.”

Bitcoin árfolyam grafikon (1 éves mozgás)

Bitcoin árfolyam grafikon, BTC árfolyam előrejelzés

Cardone kiemelte olyan kulcsfontosságú szereplők belépését, mint például a Cantor Fitzgerald vezérigazgatója, Howard Lutnick, amely a piac erejét bizonyítja. „Amikor az a fickó megjelenik, felpörgeti az iparágat” – mondta. Rámutatott, hogy a nagy szereplők, mint például a Fidelity, tovább növelhetik a Bitcoin fejlődését, hozzátéve: „Szükségünk volt egy újabb játékosra, másfajta erővel, hogy igazán felgyorsítsa az iparág növekedését.”

Lutnick egyben Donald Trump volt elnök egyik átmeneti vezetőjévé is vált, ami azt jelenti, hogy kulcsszerepe lenne Trump politikáinak alakításában. Tekintettel arra, hogy Lutnick a Tether számára is kezeli az államkötvényeket, nagyon valószínű, hogy kifejezetten kriptobarát álláspontot képviselne.

Amikor megkérdezték, hogy a Bitcoin árfolyama elérheti-e az 1 millió dollárt az elkövetkező öt évben, Cardone így válaszolt: „Ahhoz, hogy 4 trillió dollárhoz érjünk, először el kell érnünk a 3 trilliót. 100 000 dollárnál 2,1 trillió dolláros piaci kapitalizációnál fogunk tartani. Ez nem olyan nagy dolog, ember.”

Végül azzal zárta, hogy szerinte a Bitcoin árfolyamának meg kell haladnia az eddigi csúcsot, mielőtt felgyorsulna, és a Bitcoin dominanciája a hetven százalék fölé emelkedne, amit rendkívül pozitív fejleménynek nevezett a kriptovaluta számára.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.