AIElemzések

Bittensor (TAO) kriptovaluta árfolyam előrejelzés 2025

Bittensor (TAO) jelentős nyereségeket könyvel el, a kereskedők bullish 2025-ös kilátásokat fogalmaznak meg

A kriptovaluta piacon az AI tokenek egyre nagyobb figyelmet kapnak a befektetők körében. Ezek közül a Bittensor (TAO), egy decentralizált platform, amely ötvözi a gépi tanulást a blokklánc technológiával, figyelemre méltó növekedést mutatott. Az elmúlt héten a TAO 31,65%-kal emelkedett, és jelenleg 318,98 dolláron kereskednek vele. Ez az ugrás a decentralizált AI megoldások iránti növekvő keresletet tükrözi, melyek közül a Bittensor kiemelkedik.

Bullish Bittensor (TAO) árfolyam előrejelzés 2025-re

A további figyelmet fokozza egy ismert kereskedő az X-en (korábban Twitter), @princeharry_za, aki merész előrejelzést tett a TAO jövőjéről. Szerinte a Bittensor ára 2025 márciusára elérheti a 4500 dollárt. Bár spekulatív, ez az előrejelzés tükrözi az optimizmust a decentralizált AI alkalmazások növekedésével kapcsolatban, valamint a Bittensor potenciálját, mint vezető szereplő ebben a térben.

A Bittensor (TAO) grafikai – technikai árfolyam elemzése 2025-re merész emelkedést mutat

Bittensor (TAO) kriptovaluta árfolyam előrejezés 2025

Forrás: X

Az AI tech óriások növelik a tokenek árát A közelmúltban az olyan AI óriások, mint az NVIDIA és az OpenAI előrelépései hozzájárultak az AI-val kapcsolatos tokenek, beleértve a TAO-t, Fetch.ai-t (FET) és a Render-t (RNDR) is, értékének emelkedéséhez. Ezek a fejlemények fokozzák a befektetők izgalmát az AI-integrált blokklánc projektek jövőjével kapcsolatban.

Intézményi támogatás a Grayscale-től

Az intézményi érdeklődés a TAO iránt szintén növekszik, mivel a Grayscale elindította a Grayscale Bittensor Trust-ot. Ez a befektetési eszköz lehetővé teszi mind a lakossági, mind az intézményi befektetők számára, hogy kitettséget szerezzenek a TAO-ban anélkül, hogy közvetlenül kellene kezelniük a kriptovalutát. A Grayscale támogatása gyakran növeli a befektetői bizalmat és likviditást, és részvétele jelzi a Bittensor potenciáljának növekvő elismerését.

Ahogy a decentralizált AI megoldások lendületet kapnak, a Bittensor továbbra is az egyik legfontosabb figyelendő token, az elemzők és a kereskedők ígéretes jövőt jósolnak neki.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.