Kriptovaluta hírek

Trump kevés részletet árult el új WLF nevű kriptó vállalkozásáról

World Liberty Financial (WLF) – ez a neve a Trump család kriptó-bizniszének

Donald Trump hétfőn kevés információt osztott meg egy új kriptovaluta üzletről, amelyet a volt republikánus elnök, családja és társai mutattak be egy élő eseményen az X Spaces platformon.

Trump egy széles körű beszélgetésbe bonyolódott, amely érintette a vasárnapi, ellene irányuló második állítólagos merényletkísérletet, valamint azt a fordulatot, amely során a kriptovaluták szkeptikusából azok támogatója lett.

Sem ő, sem családja nem árult el sok részletet az üzletről – World Liberty Financial -, beleértve annak alapítását, finanszírozását, vagy azt, hogy milyen szolgáltatásokat fog nyújtani.

Szokatlan, hogy egy elnökjelölt üzleti vállalkozást indít közvetlenül egy választás előtt, de Trump már egy ideje próbálja megnyerni a digitális eszközök híveit és az ő pénzüket a november 5-i választások előtt.

Miközben korábban csalásnak nevezte a kriptovalutákat, Trump a kampánya során már támogatja a digitális eszközöket, és megígérte, hogy az Egyesült Államokat a „világ kriptoközpontjává” teszi enyhe szabályozással, valamint egy nemzeti bitcoin készlettel.

Trump két legidősebb fia, Eric és Donald Jr., az elmúlt hetekben népszerűsítette a projektet, ígérve, hogy az „megreformálja” a digitális eszközök világát, de részletek nélkül.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.