DeFi/GameFi

A Deus X Capital kriptóvállalat bemutatja a DeFi részlegét, amely új hozamtermelő protokollt indít

A Tim Grant által vezetett, 1 milliárd dolláros befektetési cég, a Deus X Capital pénteken bejelentette a Solstice Labs, egy decentralizált pénzügyi (DeFi) vállalkozás elindítását, áll a vállalat sajtóközleményében.

A Solstice Labs intézményi szintű DeFi termékeket és protokollokat fejleszt, amelyek minden befektető számára elérhetők lesznek, közölte a cég.

A vállalkozás első projektje egy protokoll, amely fokozott hozamszerzési lehetőségeket kínál, és várhatóan 2025 elején indul, közölte a Deus X.

Célja, hogy stabil és kiegyensúlyozott hozamokat biztosítson a befektetők számára, mondta Ben Nadareski, a Solstice Labs társalapítója és vezérigazgatója a CoinDesknek adott interjúban. Ezt demokratizált módon tervezik megvalósítani, mivel minden felhasználó azonos hozzáférést kap a hozamtermelő lehetőségekhez a Solstice protokollon keresztül.

A protokoll a Solana blokkláncon kerül kifejlesztésre, és várhatóan több mint 100 millió dollárnyi lekötött összértékkel (TVL) indul majd, jelentős befektetéssel a Deus X Capital részéről.

defi decentralizált pénzügyek

Nadareski, aki jelenleg a Deus X Capital befektetési igazgatója, a Solstice Labs társalapítója és vezérigazgatója. Tim Grant, a Deus X Capital vezérigazgatója lesz a cég társalapítója és elnöke. Stuart Connolly, a Deus X befektetési igazgatója és az Alpha Lab 40 vezérigazgatója, csatlakozik a vállalathoz, mint befektetési igazgató és társalapító.

„Sok DeFi terméket és protokollt kivételes technológiai alapokon fejlesztettek, mint amilyet a Solanán is láthatunk, de nagyrészt figyelmen kívül hagyták őket az intézményi alkalmazások szempontjából” – mondta Nadareski a közleményben.

„Ez hatalmas lehetőséget kínál arra, hogy intézményi szintű hozamtermelő lehetőségeket és infrastruktúrát vezessünk be a DeFi-be, amely lehetővé teszi sokkal szélesebb befektetői részvételt” – tette hozzá.

A Solstice Labs szoros együttműködésben fog dolgozni a Cor Prime-mal, egy elsődleges brókercéggel, és az Alpha Lab 40-nel, egy saját kereskedő céggel, amelyek mind a Deus X Capital portfóliócégei.

A Cor Prime szerdán indult 100 millió dolláros kockázati tőkével, amelyet a Deus X Capital biztosított, és a cég a kriptovaluta piacon tapasztalható kereslet-kínálat egyensúlyhiány kezelését tervezi.

A Deus X Capital tavaly októberben indult 1 milliárd dolláros vagyonnal, amely meglévő befektetéseket és kihelyezhető tőkét foglal magában.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.