Kriptovaluta hírek

SUI kriptovaluta árfolyama 120%-ot ugrott egy hónap alatt – mi áll a háttérben?

Hogyan emelkedett a Sui 100%-kal, megelőzve a Bitcoint és az Ethereumot, a játékokra tett fogadással

A Bitcoin és az Ethereum enyhén visszapattant szeptemberben, de mindkét blokklánc eltörpült a Sui mellett, amely 100%-ot erősödött a hónap során.

Az Ethereum versenytársa, amely sokkal gyorsabb tranzakciós sebességgel büszkélkedhet, mint a legtöbb alternatíva, nagyrészt arra tett, hogy a Web3 játékok lesznek a kitörési használati eset. Ez a fogadás úgy tűnik, hogy kifizetődik, mivel a token értéke 103%-kal nőtt a hónap eleje óta. A Bitcoin és az Ethereum ugyanakkor 11%-kal, illetve 6%-kal emelkedett a hónapban.

A Mysten Labs társalapítója, Evan Cheng a közelmúltban kifejtette, miért lát a Sui ekkora potenciált a játékokban, hogy idén elindította az első Web3-ra szánt játékkonzolt, a SuiPlay0x1-et. Ahogy Cheng mondja, ez arról szól, hogy egy olyan platformot építsenek, amely újradefiniálja, mit jelenthet a tulajdonjog a digitális korban.

A SUI túlmutat azon, hogy „csak egy” blokklánc legyen…

Sui (SUI) krptodeviza blokklánc kruptovaluta árfolyam

„A Sui nem csupán egy blokklánc. Ez egy platform a fejlesztők számára” – hangsúlyozta Cheng egy Coinage-interjúban, egyértelművé téve, hogy a projekt célja sokkal több, mint pusztán egy tranzakciós főkönyv létrehozása.

Amikor a szoftveres megoldásokon túlmutató, hardverbe való befektetésről kérdezték, Cheng a terjesztés alapvető kérdésének megoldását emelte ki: „Valószínűleg sokszor az emberek azon gondolkodnak, hogy mit adhat a Web3 és a kriptó a fogyasztóknak — és ez nagyon fontos kérdés. De előtte, hogyan segíthetünk a fejlesztőknek egy új, fenntartható üzleti modell kidolgozásában? Ez ugyanolyan fontos” – magyarázta Cheng.

Itt jön képbe a Sui játékra tett fogadása. A hardver és a Sui ökoszisztéma szoros integrációja révén a csapat egy egyedi ajánlatot alkot, amely új lehetőségeket nyithat meg a fejlesztők számára, hasonlóan ahhoz, ahogy az Apple iPhone-ja később lehetővé tette az App Store létrejöttét. Az eszköz ára 599 dollár lesz, és olyan funkciókat kínál, amelyekkel akár önmagát is visszafizetheti.

A SUI kriptovaluta árfolyam alakulása

SUI kriptovaluta vásárlás és SUI árfolyam előrejelzés

Cheng szerint ez az eszköz nem csupán egy játékgép vagy egy tipikus kézi konzol — ez egy kritikus csatorna a terjesztéshez. „Tudjuk, hogy ez egy olyan eszköz, amit az emberek imádni fognak, mert többet tud, mint egy tipikus kézi játékgép, de szorosan integrálódik a Suival” – tette hozzá, kiemelve, hogy ez a stratégia „új élményeket” hoz majd a felhasználóknak és a fejlesztőknek egyaránt.

Ez merész kijelentés, tekintve, hogy a Sui főhálózata csak tavaly májusban indult el. Miközben más projektek még mindig a felhasználói bázis és a fejlesztői ökoszisztéma kialakításával küzdenek, a Mysten Labs duplán fogad arra, amit a puzzle hiányzó darabjának tart — a tulajdonjogra és a terjesztésre hardveren keresztül. Cheng és a Mysten Labs csapata számára a siker nem csupán kódok bevetésében és a blokklánc futásának figyelésében rejlik; sokkal inkább egy holisztikus élmény megteremtéséről szól, amely megoldja az alapvető problémákat.

„Egy ökoszisztéma kiépítése organikus folyamat” – jegyezte meg Cheng, visszatekintve az eddigi útra. „Nagyon világos jeleink vannak arról, hogy értjük, miről szólnak ezek a feladatok. A Sui egészségének megőrzése ennek a technológiai versenynek az élvonalában egy dolog, a terjesztés megoldása pedig egy másik.” A felhasználói élmény javítása és az új felhasználók csatlakozásának gördülékenyebbé tétele szintén magas prioritás a csapat számára, amit Cheng a technológiai és pénzügyi tapasztalatuknak tulajdonít.

A Mysten Labs hihetetlen tempóban mozog a főhálózat elindítása óta, amire Cheng nyilvánvalóan büszke. De ahogy rámutatott, nem a gyorsaság kedvéért haladnak ilyen ütemben. „Ez egy terv szerint történik, igaz? Ez visszavezethető arra a csodálatos csapatra, a csodálatos vízióra, amink van” – mondta. És mivel néhány újabb dolog is várható hamarosan, a lelkesedés szinte tapintható.

Végső soron a Mysten Labs nem csak a következő nagy blokklánccá akar válni. Arra törekszik, hogy platformot biztosítson a fejlesztők számára, ahol kísérletezhetnek, innoválhatnak, és feszegethetik a digitális gazdaság határait.

Ha a Sui hardverre tett agresszív fogadása sikeres lesz, az alapvetően megváltoztathatja, hogyan oldják meg a projektek a Web3 terjesztési és felhasználói elköteleződés problémáit. Cheng számára pedig egyértelmű, hogy a Sui eltökélt szándéka, hogy vezesse ezt az új fejezetet a blokklánc evolúciójában.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.