Kriptotőzsde

MEXC Kriptotőzsde értékelése – a MEXC kriptovaluta kereskedési platform bemutatása

A MEXC tőzsde indulása és tulajdonosi háttere

A MEXC kriptotőzsde 2018 áprilisában indult Seychelle-szigeteken. Azóta gyors növekedést mutatott, és jelentős szereplővé vált a kriptopiacon. A platform mögött a MEXC Global csapata áll, amely tapasztalt fejlesztőkből és pénzügyi szakértőkből áll. Bár a tulajdonosi struktúra és a konkrét tulajdonosok részletei nem teljesen nyilvánosak, a cég központja jelenleg is Seychelle-szigeteken található, és rendelkezik észt MTR engedéllyel is, amely lehetővé teszi számára, hogy több mint 170 országban működjön.

A MEXC egyedisége – miben más, mint a többi kriptotőzsde?

A MEXC több szempontból is különbözik a többi kriptotőzsdétől:

  1. Széles Kínálat: Több mint 1800 különböző tokent és kriptovalutát támogat, ami jóval több, mint amit sok más tőzsde kínál.
  2. Alacsony Díjak: Spot kereskedés esetén a maker díj 0%, míg a taker díj mindössze 0.1%​ (Hedge With Crypto)​​​.
  3. Leverage és ETF-ek: Akár 200x tőkeáttétel is elérhető az USDT-M örökös futures kontraktusokkal, valamint kriptovaluta alapú ETF-ek kereskedésére is van lehetőség​ (Techopedia)​​
  4. Új Tokenek Listázása: A MEXC az egyik első tőzsde, amely listázza az újonnan kibocsátott tokeneket, így a felhasználók gyorsan hozzáférhetnek a legfrissebb projektekhez​ (InsideBitcoins.com)​.

A MEXC kriptotőzsde piaci részesedése

A MEXC globális jelenléte és a különböző kriptovaluták széles kínálata révén jelentős piaci részesedéssel rendelkezik. A legfrissebb adatok szerint a platform napi kereskedési volumene meghaladja az 1,6 milliárd dollárt, ami a világ egyik legforgalmasabb kriptotőzsdéjévé teszi​.

Kereskedési költségek a MEXC tőzsdén – mennyibe kerül?

kriptotőzsdei befektetés és kriptovaluta befektető

A MEXC versenyképes díjstruktúrával rendelkezik:

  • Spot Kereskedés: Maker díj 0%, taker díj 0.1%.
  • Futures Kereskedés: Maker és taker díj 0.05%, de az MX tokenek tartásával a díjak akár 50%-kal is csökkenthetők​(CrypticEra)​.
  • Margin Kereskedés: Napi kölcsönzési díjak 0.02% és 0.1% között mozognak a kriptovalutától függően.

Kereskedési eszközök

A MEXC számos kereskedési lehetőséget kínál, beleértve a spot kereskedést, margin kereskedést, futures kontraktusokat, automatizált kereskedési botokat és copy trading funkciót. A platform különféle derivatív termékeket is kínál, mint például az USDT-M és Coin-M örökös futures​.

Biztonsági megoldások – mi adja a MEXC biztonságát?

A MEXC nagy hangsúlyt fektet a biztonságra:

  • Kétlépcsős Hitelesítés (2FA): Minden felhasználó számára elérhető.
  • Hideg és meleg kriptotárcák: Az ügyfélpénzek nagy része hideg kriptotárcákban van tárolva, míg a napi tranzakciókhoz szükséges összeg meleg tárcákban van.
  • Több aláírásos technológia: A hot wallet-ek védelmére használják.
  • Reguláció és KYC: Az észt MTR engedély és KYC, AML ellenőrzések biztosítják a szabályozási megfelelést és a felhasználók biztonságát​.

A MEXC tehát egy sokoldalú, innovatív és biztonságos kriptotőzsde, amely a legkülönbözőbb felhasználói igényeket is képes kielégíteni.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.