Kriptovaluta hírek

Az ApeCoin DAO megszavazta az APE-tematikájú hotel megnyitását Bangkokban

A hét elején az ApeCoin decentralizált autonóm szervezet javaslatot tett egy APE-tematikájú hotel megnyitására Bangkok belvárosában számolt be a crypto.news.

A szavazatok több mint 91%-a támogatta a javaslatot, jelezve a hotel megnyitásának erős támogatottságát. Az ApeCoin (APE) hotel szavazása, amelyet eredetileg AIP-448 néven neveztek el, július 18-án kezdődött.

A cikk megjelenésekor 4,6 millió APE szavazott igennel, míg 411 ezer APE ellenezte a megnyitást. Az ellenzők a leadott szavazatok 8,16%-át képviselik.

Az AIP-448 állítólag ötvözi a szellemi tulajdon alkalmazásokat, a vendéglátóipart, a művészeteket és a kriptovalutákat. A javasolt hotel várhatóan egy sokszínű APE-tematikájú attrakció és szolgáltatás kínálatot biztosít.

A létesítmény tartalmazhatna ApeCoin-központú kiállításokat, egy APE-tematikájú bárt és különböző szobákat, amelyek különböző APE közösségeket reprezentálnak.

Továbbá lehetne benne egy APE márkájú úszómedence és egy dedikált terület kiállítások számára.

Az ApeCoin Hotel 410 000 APE-t kér az ApeCoin ökoszisztéma alapból a javaslat megvalósításához, és a szavazás július 31-én zárul.

Az ApeCoin Hotel előnyei

A DAO (a Dao jelentése) szerint az ApeCoin Hotel célja, hogy átfogóan népszerűsítse az ApeCoin-t, az ApeChain-t és a különböző APE közösségeket. A DAO kijelentette, hogy a vállalkozás számos előnyt kíván biztosítani az APE közösség tagjainak.

A DAO javaslata szerint a tematikus szobákból származó bevétel 50%-át egy évig az ApeCoin DAO kincstárába irányítanák. Másodszor, a hotel elfogadhatná az ApeCoin-t fizetési módként, amelyet a támogatók szerint bemutatná a kriptovaluta valós felhasználási lehetőségét, és potenciálisan növelné annak forgalmát.

A hotel projekt emellett különböző közösségi kezdeményezéseket is be kíván vezetni. Ezek közé tartozhat 50 ingyenes éjszakai szállás biztosítása az APE birtokosok számára, valamint egyes hotel létesítmények ingyenes hozzáférése a közösség tagjai számára.

Továbbá a javaslat egy egyedi bejelentkezési folyamatot is körvonalaz az ApeCoin birtokosok számára egy tematikus hotelben. A vendégeknek állítólag igazolniuk kell ApeCoin Fórum tagságukat és pénztárcájuk egyenlegét a recepció előtt.

A vendégeket arra ösztönzik, hogy osszák meg élményeiket az X platformon. Azok, akik ingyenes tartózkodást keresnek, kötelesek lennének beszámolni látogatásukról, beleértve a fotókat és pozitív visszajelzéseket, hogy visszatérítést kapjanak.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.