AIKriptovaluta hírek

Egyesül 3 AI kriptó és létrejön az Artificial Superintelligence új token az $ASI

A The Artificial Superintelligence Alliance bejelentette az új projekt nevét: Artificial Superintelligence új token tickerrel: $ASI

A Fetch.ai és a SingularityNET közösségei által megszavazott egyesülést követően ez az összeolvadás azt ígéri, hogy az $ASI token a piaci kapitalizáció alapján a 20 legnagyobb kriptovaluta közé emelkedik. Az előrejelzett összérték 7,5 milliárd dollár, és az egyesülés során a $FET, $AGIX és $OCEAN tokeneket egyesítik $ASI tokenné.

Az Egyesülés Jelentősége

A Fetch.ai, a SingularityNET és az Ocean Protocol egyesülése fontos pillanat az AI világában, mivel három befolyásos decentralizált vezetőt egyesít. Együtt új projekt nevet alkotnak: Artificial Superintelligence Alliance, amely jelentős szereplővé válik az AI kutatás és fejlesztés terén. Ez a szövetség nemcsak az AI projektek gyors növekedésére reagál, hanem célja, hogy kihívást jelentsen a nagy technológiai cégek AI fejlesztésére, használatára és monetizációjára.

Nyilatkozatok

Humayun Sheikh, az Artificial Superintelligence Alliance elnöke és a Fetch.ai vezérigazgatója így nyilatkozott:

„Örömmel jelentjük be, hogy sikeresen lezárult a token egyesülési szavazási folyamat. Ez egy új fejezet kezdetét jelenti az AI fejlesztésében, ahol közös erőfeszítéseink előmozdítják a decentralizált AGI és ASI felé vezető utat. Küldetésünk egy nagyszabású decentralizált AI infrastruktúra létrehozása, amely biztosítja az etikus és megbízható gyakorlatokat. Platformjaink egyesítésével a fejlesztők és felhasználók számára egyaránt lehetőséget adunk, elősegítve egy demokratikusabb és átláthatóbb AI ökoszisztémát.”

A fúzió várhatóan felgyorsítja az AGI-ba történő befektetéseket, elősegítve a legmodernebb AI technológiák kereskedelmi hasznosítását és az AI platformokhoz és nagy adatbázisokhoz való széles körű hozzáférést.

Dr. Ben Goertzel, a SingularityNET alapítója és vezérigazgatója az AI fejlesztés demokratizálásának fontosságát hangsúlyozta, kijelentve:

„Közös víziónk mindig is az volt, hogy az előnyös Mesterséges Általános Intelligenciát, majd a Szuperintelligenciát nyílt, demokratikus és decentralizált módon valósítsuk meg. Az $ASI token egyesülés közelebb visz minket ehhez a célhoz, és erősíti képességünket, hogy kihívást jelentsünk a nagy technológiai cégek AI fölényére.”

Bruce Pon, az Ocean Protocol alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott:

„Örülünk, hogy a Fetch és a SingularityNET közösségek túljutottak ezen az akadályon és jóváhagyták a token egyesülést. Izgatottan várjuk a munka megkezdését.”

A közösségek többségi jóváhagyásának megszerzése után a token egyesülés az alábbiak szerint zajlik:

  • $FET tokenek $ASI tokenné alakulnak, 1 $FET = 1 $ASI átváltási arányban.
  • $AGIX tokenek $ASI tokenné alakulnak, 1 $AGIX = 0.433350 $ASI átváltási arányban.
  • $OCEAN tokenek $ASI tokenné alakulnak, 1 $OCEAN = 0.433226 $ASI átváltási arányban.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.