Kriptovaluta hírek

Ezzel az 5 TOP kriptóval nyerhettél a legtöbbet az elmúlt 24 órában

Az elmúlt 24 óra kriptovaluta piacai ismét bebizonyították, hogy a dinamikus és gyorsan változó piacokon hatalmas nyereségek is elérhetők, ha a megfelelő eszközöket választjuk. Az alábbiakban bemutatjuk azt az 5 kriptovalutát, amelyek a legnagyobb nyereséget hozták a befektetők számára az elmúlt napban.

1. DogWifHat (WIF) +14,98%

A DogWifHat (WIF) az elmúlt 24 órában kiemelkedő, 14,98%-os növekedést produkált, ami figyelemre méltó egy alacsonyabb kapitalizációjú kriptovaluta esetében. A DogWifHat egy decentralizált mém-token, amelyet eredetileg viccként hoztak létre, de mára komoly támogatói bázissal rendelkezik.

A közösség vezette projekt a DeFi szektorba is integrálódott, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy staking révén további jövedelemhez jussanak. Az emelkedést a hirtelen megugró kereskedési volumen (314,7 millió USD) és egy új partnerségi bejelentés hajtotta, amely a projekt új NFT-gyűjteményének piacra dobásához kapcsolódik.

2. Artificial Superintelligence Alliance (FET) +14,22%

Az Artificial Superintelligence Alliance (FET) az elmúlt 24 órában 14,22%-kal erősödött. A FET egy olyan platform, amely mesterséges intelligencia alkalmazásokat támogat, különös tekintettel a decentralizált AI-szolgáltatásokra. A FET token a hálózatban történő tranzakciókhoz, illetve a különböző AI-alapú szolgáltatások igénybevételéhez szükséges. A mostani áremelkedés hátterében a projekt egy új, jelentős partnerségi bejelentése áll, amely szerint a FET platformja integrálódik egy nagy AI-fejlesztő céggel, ami növelheti a token iránti keresletet.

3. Neo (NEO) +12,74%

A Neo (NEO), amelyet gyakran az „Ethereum of China”-ként emlegetnek, 12,74%-os növekedést ért el az elmúlt 24 órában. A Neo egy okosszerződés-platform, amelyet eredetileg a kínai piaci igényekre szabtak. Az utóbbi időszakban a Neo közössége és fejlesztői csapata több új funkciót vezetett be, beleértve a decentralizált identitáskezelési megoldásokat is, amelyek nagyban növelhetik a platform hasznosságát. A mostani növekedés fő mozgatórugója a platform új verziójának közelgő bevezetése, amely a sebességet és a skálázhatóságot jelentősen javítja.

4. Aave (AAVE) +12,46%

Az Aave (AAVE) egy vezető DeFi protokoll, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált hitelezési és kölcsönzési szolgáltatásokat vegyenek igénybe. Az elmúlt 24 órában 12,46%-os árfolyam-emelkedést tapasztaltunk, amit az egyre növekvő DeFi iránti érdeklődés hajtott.

Az Aave különösen a „flash loan” funkciójával vált népszerűvé, amely a hitelezési piacon egyedülálló innovációt jelent. Az emelkedés hátterében a protokollon bevezetett új, decentralizált irányítási frissítés és egy jelentős befektetési alap általi támogatás állhat.

5. Bittensor (TAO) +11,74%

A Bittensor (TAO) az elmúlt 24 órában 11,74%-kal növelte értékét. A Bittensor egy innovatív projekt, amely a decentralizált mesterséges intelligencia hálózatok fejlesztésére összpontosít. A TAO token a platform működéséhez elengedhetetlen, és a hálózaton belüli konszenzus fenntartásához, valamint a számítási erőforrások megosztásához használatos.

A legfrissebb hírek szerint a Bittensor sikeresen zárta le legújabb fejlesztési ciklusát, amelynek keretében több nagy teljesítményű AI-modult integráltak a rendszerbe. Ez a hír jelentősen hozzájárult a token árfolyamának növekedéséhez.

Az elmúlt 24 óra tehát rendkívül kedvezően alakult a fenti kriptovaluták tulajdonosai számára. A piaci dinamika azonban továbbra is gyorsan változik, így a befektetőknek érdemes folyamatosan figyelniük a híreket és a trendeket, hogy a legjobb döntéseket hozhassák meg.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.