Kriptotőzsde

A Binance kriptotőzsde figyelmezteti a felhasználókat a kriptokiutalások során fennálló malware kockázatokra

A Binance kriptotőzsde figyelmeztet a folyamatos malware fenyegetésekre, és fokozza a biztonságot annak érdekében, hogy megvédje a tranzakciókat és a felhasználói eszközöket a kriptós csalásoktól. Ennek következtében a jogos címzetteknek szánt pénzeszközök a támadók által ellenőrzött címekre irányulhatnak át.

A Binance biztonsági csapata fokozott ellenőrzést vezetett be az ilyen változtatások felismerése és megelőzése érdekében. Továbbá a vállalat elkötelezett amellett, hogy felhasználóit oktassa, hogyan ismerjék fel és előzzék meg ezeket a fenyegetéseket. A tőzsde hangsúlyozza a pénztárca címek hitelességének ellenőrzését a tranzakciók végrehajtása előtt. Azt tanácsolja, hogy manuálisan ellenőrizzék a címeket, és ha lehetséges, kerüljék a vágólap használatát tranzakciók során.

Fokozott biztonsági intézkedések és felhasználói útmutatás

A Binance számos biztonsági intézkedést vezetett be a rosszindulatú szoftverek egyre növekvő fenyegetésére reagálva. Az egyik fő stratégia a gyanús címek feketelistázása, amelyeket a csalások részeként azonosítottak. Ez a megelőző intézkedés számos tranzakciót akadályozott meg, amelyek jogosulatlan kivonásokhoz vezettek volna.

Hacker kriptodeviza, kriptovaluta kriptopiac bitkoin

A kriptotőzsde aktívan kapcsolatba lép a felhasználóival, értesítéseket küldve azoknak, akiket potenciálisan érinthet ez a malware. A platform arra ösztönzi a felhasználókat, hogy azonnal jelentsék a gyanús tevékenységeket, lehetővé téve a biztonsági csapat számára, hogy gyorsan intézkedjen.

Ezenkívül a tőzsde azt ajánlja a felhasználóknak, hogy telepítsenek és tartsanak karban megbízható biztonsági szoftvereket, amelyek további védelmet nyújthatnak a malware felismerésével és eltávolításával.

Megelőző stratégiák a kriptocsalások elleni harcban

A kriptós csalások fenyegetésének ellensúlyozására a Binance proaktív megközelítést javasol az online biztonság terén. A felhasználókat arra ösztönzik, hogy ellenőrizzék a letölthető alkalmazások és bővítmények forrásait, és csak hivatalos és megbízható csatornákból töltsenek le. A biztonsági szoftverek rendszeres frissítése szintén segíthet a legújabb fenyegetések ellen.

Ezen a héten az amerikai BinanceUS leányvállalat együttműködésbe lépett a digitális eszközök őrzésével foglalkozó Fireblocks céggel. Ez az együttműködés célja az ügyfélvagyon biztonságának növelése, fejlett pénztárcatechnológiák segítségével a kriptós csalások elleni védekezés érdekében.

Hasonlóképpen, a kriptós csalások elleni küzdelem részeként az Árutőzsdei Határidős Kereskedelmi Bizottság (CFTC) oktatási együttműködéseket indított szövetségi és magánszektorbeli szervezetekkel, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot az elterjedt csalásokról, mint például a „pig butchering” és más megtévesztő módszerek.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.