Kriptovaluta hírek

Lionel Messi az Instagramon a Water kriptót promótálja

Lionel Messi megosztott egy képet, amelyen a Water token kabalája, egy rajzfilmfigura pohár víz, az ő vállán ül, és belinkelte a projekt Instagram-oldalát is. Az egyik tőzsde, ahol a WATER token megvásárolható, a Bitget, ami magyarázatot adhat Messi látszólagos támogatására. A promóció és a token mögött álló csapat azonban visszatetszést váltott ki a közösségi médiában.

A Water (WATER) elnevezésű kriptovaluta a Binance Smart Chain (BSC) hálózaton működik, és deflációs tokenként van kialakítva. Minden tranzakció után 10% díjat számítanak fel, amelyből 5% automatikusan elégetésre kerül, míg a másik 5% újraelosztásra kerül az összes token tulajdonos között. Ez a mechanizmus folyamatosan csökkenti a forgalomban lévő tokenek számát, ami hosszú távon növelheti a token értékét​ (CoinGecko)​​ (CoinMarketCap)​.

A WATER token maximális kínálata 1 millió darab, és jelenleg a PancakeSwap decentralizált tőzsdén érhető el a WATER-BNB párban. A projekt célja egy kétoldalú farming ökoszisztéma létrehozása, amely a jövőben NFT piacteret, lottót és más funkciókat is kínál majd​ (CoinMarketCap)​.

Lionel Messi, a világhírű focista, nemrégiben kezdte el promótálni a WaterDeFi projektet. Messi, aki korábban már együttműködött a Bitget kriptotőzsdével, most a WATER token népszerűsítésére összpontosít. A promóció során Messi hangsúlyozza a megfelelő hidratáció fontosságát, ami szimbolikusan kapcsolódik a WATER token nevéhez és céljaihoz​ (CoinGecko)​.

A Water kriptó token árfolyam alakulás az elmúlt hónapban nem túl fényes

Water kriptó token árfolyam grafikon

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.