Kriptovaluta hírek

Trump felszólal a 2024. július 27-én a nashville-i Bitcoin Konferencián

Az amerikai republikánus elnökjelölt Nashville-ben, Tennessee államban, a hónap végén megrendezésre kerülő Bitcoin konferencián fog beszélni – jelentette be szerdán a konferencia szervezője.

Korábban aznap fokozódott a találgatás Trump megjelenéséről, mivel a CoinDesknek nyilatkozó előadók elmondták, hogy az időpontjukat áthelyezték, hogy helyet biztosítsanak egy e-mailben „nagyon különleges vendégként” emlegetett személy számára.

A konferencia szóvivője a CoinDesknek elmondta, hogy Trump július 27-én, a konferencia utolsó napján, közép idő szerint délután 2 órakor 30 perces beszédet fog tartani.

Trump azóta hajlik a Bitcoin és a kriptovaluta retorika felé, amióta a kriptó-iparág mellett foglalt állást tavaszi NFT gáláján. Azóta beépítette a pro-Bitcoin politikákat a Republikánus Párt alapelveibe, erős kontrasztot mutatva a Biden-kormánnyal.

Trump közelgő beszéde valószínűleg tovább fogja erősíteni az általa kialakított kriptotámogató képet, annak ellenére, hogy első kormányzása idején voltak fenntartásai a technológiával kapcsolatban. Részvétele az éves Bitcoin találkozón széles körben várt volt.

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.