Kriptovaluta hírek

Elon Musk újabb token árfolyamát küldte az űrbe: Non-Playable Coin (NPC)

Egy látszólag ártalmatlan bejegyzés Elon Musktól több mint 32%-kal emelte egy kevéssé ismert token a Non-playable Coin (NPC) árfolyamát.

Július 20-án Musk közzétett egy videót az X platformon, amelyet a népszerű riporter és influencer Mario Nawfal készített. A videóban Nawfal az NPC-ről beszélget, megvitatva, hogyan különbözik ez más mémérméktől.

NPC árfolyam elemzés

A hatás óriási volt. A bejegyzés közzététele óta az NPC ára 32,1%-kal emelkedett a cikk írásának idején. Piaci kapitalizációja néhány óra alatt lenyűgöző $195 millióra nőtt.

A fellendülés azt is jelentette, hogy az NPC több időszakban is növekedést ért el. Például az aktuális NPC ár hatalmas, 67%-os javulást mutat az elmúlt hét napban, és 21%-os növekedést az elmúlt két hétben. Ugyanakkor még mindig közel 20%-kal van az $0.03003-os mindenkori csúcsárfolyama alatt, amelyet június 23-án rögzítettek.

A mai teljesítmény azt is jelenti, hogy az NPC most lényegesen felülmúlja a globális kriptopiacot, amely 11%-kal emelkedett a CoinGecko szerint.

Továbbá az NPC jobban teljesít, mint az Ethereum hálózat hasonló kriptovalutái, amelyek összességében körülbelül 12%-os javulást regisztráltak.

Az NPC árfolyam emelkedése az elmúlt héten

NPC árfolyam elemzés és előrejelzés

Az NPC token egy NFT-mém hibrid, amelyet a nem játszható karakter mém ihletett. Kereskedhető nem-fungible tokenként vagy mémérmeként, és minden NPC token mögött egy NPC mém NFT áll.

Az érme az Ethereumon keresztül elérhető a Uniswap platformon és a Coinbase réteg-2 hálózatán, a Base-en. Összesen 8,050,126,520 NPC token áll rendelkezésre, amelyek mindegyike forgalomban volt az induláskor.

Az árnövekedést hasonló ugrás kísérte az érme 24 órás kereskedési volumenében, amely 55%-kal nőtt, elérve a $7,464,829-t.

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.