Kriptovaluta hírek

Rekord 28 millió dolláros forgalom a Polymarket-en Joe Biden lemondása után – Ki nyerhet? Fogadjunk!

Biden visszalépése rekord napi 28 millió dolláros forgalmat eredményezett a Polymarketen, ahogy a választás teljesen új irányba fordult, hiszen nagy valószínűséggel Trump Kamala Harris ellen léphet ringbe.

Az amerikai elnökválasztás győztesére tett fogadások meghaladták a 300 millió dollárt, miközben a fogadók 200 millió dollárt tettek fel a potenciális demokrata jelölt piacára és 10 millió dollárt a párt alelnöki jelöltjére.

A Polymarket-nél jelenleg így néz ki a kripto-előrejelzése az USA elnökválasztásának:

Trump vs. Kamala választási előrejelzés

Ami egyedülálló, az az, hogy Biden milyen későn döntött úgy, hogy feladja, mindössze egy hónappal a Demokrata Nemzeti Konvenció előtt (ahol a párt hivatalosan is eldönti, ki lesz az elnökjelöltje), és csak napokkal azután, hogy azt mondta a párt híveinek, hogy az „elit” nem fogja sikeresen eltávolítani őt.

A döntés az előrejelzési piacokon választásokkal kapcsolatos szerződések iránti fogadások növekedéséhez vezetett a Polymarket platformján, és a forgalmat a platform történetének eddigi legmagasabb szintjére emelte.

A Dune Analytics által működtetett Dashboard szerint a platform napi forgalma átlépte a rekord 28 millió dollárt, ahogy a fogadók versengtek, hogy pozíciót szerezzenek egy olyan elnöki versenyben, amely a közelmúltban példa nélküli.

Összehasonlításképpen, egy hónappal ezelőtt a platform napi átlagos forgalma 4-5 millió dollár volt a Biden és Donald Trump közötti vita után, amikor a Biden lemondására való felhívások hangosabbá váltak.

A napi aktív számlák, vagy pénztárcák száma is több mint megduplázódott az elmúlt hónapban, közel 6000-re nőtt az egy hónappal ezelőtti mintegy 3000-ről.

A fogadók több mint 500 millió dollárt halmoztak fel a platform legnagyobb politikai szerződéseiben: az amerikai elnökválasztás győztesére vonatkozó piacon 319 millió dollár összeg került eddig befektetésre, a demokrata jelölt piacán több mint 212 millió dollár (Kamala Harris alelnök a toronymagas favorit), míg egy másik, amely a demokrata jelölt alelnökjelöltjét dönti el, 10 millió dollárt tartalmaz.

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.