BitcoinElemzések

A lokális mélypont után a Bitcoin árfolyama újra kilőhet: aranykeresztet lát az elemző

Bitcoin árfolyam elemzés és előrejelzés

A CryptoQuant legújabb elemzése szerint a Bitcoin (BTC) a közelmúltbeli, augusztus eleji eladási hullámban „lokális mélypont” elérésének jeleit mutatja. Az on-chain elemzési platformon közzétett betekintés rámutatott, hogy a hálózati érték és tranzakció arány aranykereszt (NVT-GC) eszközből származó bikás jelek növekedési lehetőséget sugallnak.

Annak ellenére, hogy nemrégiben figyelmeztetések érkeztek a BTC/USD lehetséges letöréséről, az NVT-GC eszköz, amely hasonló a Bollinger-szalagokhoz, egy lehetséges visszapattanást jelez. Ez a mutató a Bitcoin piaci kapitalizációját hasonlítja össze az időbeli tranzakciós értékkel, és azonosítja a helyi piaci csúcsokat és mélypontokat.

Bitcoin árfolyam grafikon és Bitcoin árfolyam elemzés

A CryptoQuant közreműködője, Burakkesmeci elmagyarázta, hogy ha az NVT-GC 2,2 pont fölé emelkedik, az túlfűtött árat jelez, míg ha 1,6 pont alá esik, az túlzott lehűlést és egy helyi mélypontot jelez. Jelenleg az eszköz egy helyi mélypontot jelez, hasonlóan a január 18-i és a július 12-i jelzésekhez, amelyek 78%-os és 23%-os áremelkedést előztek meg.

A BTC árfolyama jelenleg 58 660 dolláron kereskedik, 3,8%-os csökkenést mutatva az elmúlt 24 órában, miután elvesztette a 60 000 dolláros szintet. Azonban a Bitcoin 7,58%-os növekedést ért el az elmúlt 7 napban, miután erőteljesen visszapattant a 49 500 dolláros mélypontokról.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.