Kriptovaluta hírek

A Prometheum bevezeti a Uniswap (UNI) és Arbitrum letétkezelést amerikai ügyfelek számára

A digitális eszközökkel foglalkozó Prometheum cég bejelentette, hogy Uniswap (UNI) és Arbitrum (ARB) letétkezelést fog nyújtani amerikai ügyfelek számára, az Ethereum mellett. A cég korábban már elindította az Ether letétkezelést, mint biztonsági szolgáltatást az év elején.

Figyelemre méltó, hogy a bejelentést követően a UNI ára körülbelül 4%-kal emelkedett, míg az ARB ma szinte változatlanul maradt.

Az Uniswap (UNI) árfolyam grafikonja (7 napos)

Uniswap (UNI) kriptovaluta árfolyam grafikon

A Prometheum bővíti letétkezelési szolgáltatását UNI-val és ARB-vel A Prometheum Inc. egyik leányvállalata bejelentette, hogy a Uniswap és az Arbitrum is bekerül a letétkezelési platformjukba. Ez jelentős előrelépést jelent a cég számára a digitális eszközök biztonsági kínálatának bővítésében. Az új szolgáltatás lehetővé teszi az intézményi és vállalati ügyfelek számára az Egyesült Államokban, hogy ezeket az eszközöket biztonságosan tárolják az ETH mellett.

A Prometheum szerint e három eszköz együttes piaci értéke közel 320 milliárd dollár. Ez kiemeli ezen három kriptovaluta dominanciáját és jelentőségét a digitális eszközök piacán.

A cég letétkezelési megközelítése közben blockchain technológiát alkalmaz az on-chain tulajdonjog rögzítésére. Ezen kívül kiküszöbölné a hagyományos közvetítők, például az átruházó ügynökök szükségességét. Az értesítés szerint ez a módszer növelné az átláthatóságot és csökkentené a felhasználók költségeit. Más szóval, ezek a funkciók vonzóbbá tennék a szolgáltatást az intézményi befektetők számára.

A Prometheum vezérigazgatója, Benjamin Kaplan hangsúlyozta, hogy a cég továbbra is a szövetségi értékpapír-törvények betartására összpontosít. Elmondta, hogy a cég szabályozott mechanizmust kíván biztosítani a kereskedők számára, hogy felelősségteljesen vehessenek részt a digitális eszközök piacán.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.