BitcoinElemzések

Elszabadul vagy mérséklődik a Bitcoin volatilitása? Szakértők előrejelzése

Mire számíthatunk a Bitcoin árfolyamának volatilitása kapcsán?

A Bitcoin volatilitása és jövőbeli pályája továbbra is heves viták tárgya a piaci szakértők között. Ahogy a kriptovaluta növekszik, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy az árfolyam ingadozásai stabilizálódnak-e vagy erősödnek a közeljövőben.

Rob Nelson, a Roundtable műsorvezetője, David Gokhshtein, a Gokhshtein Media vezérigazgatója, valamint John Divine, a BlockFills OTC kereskedési vezetője nemrégiben megvitatták a Bitcoin volatilitásának kilátásait és a kiszámíthatatlan piacon való navigálás lehetséges stratégiáit.

David Gokhshtein rámutatott: „A következő pár hónapban egyetértek abban, hogy több volatilitást fogunk látni.” Hangsúlyozta, hogy most már az intézmények vezetik a Bitcoin hatékonyabb marketingjét, mint a korai befogadók.

„Rengeteg időnk volt arra, hogy a Bitcoint a tömegeknek népszerűsítsük, és borzalmas munkát végeztünk” – ismerte el Gokhshtein, hozzátéve: „Látom, hogy ez a rés szűkül… ez az utolsó bika ciklus, amikor különösen nagy volatilitást fogunk látni a Bitcoinban.”

Bitcoin árfolyam elemzés és BTC ár előrejelzés

John Divine technikai perspektívát adott a kérdéshez, megjegyezve, hogy a jelenlegi piaci adatok viszonylag alacsony volatilitást jeleznek.

„Ha megnézzük a szeptember 27-i opciók beárazott volatilitását, az körülbelül 53-as vol szinten mozog” – mondta Divine. Azonban figyelmeztetett, hogy a volatilitás növekedhet, különösen, ha a Bitcoin ára esni kezd. „Ha elkezdünk lefelé kereskedni, és áttörjük az 50-es szintet… a volatilitás 65 fölé fog emelkedni.”

Divine egy stratégiát javasolt a volatilitás kezelésére, magyarázva: „A kedvenc stratégiám… hogy továbbra is long pozícióban maradok a Bitcoinban, de eladok call opciókat, majd a call eladásából származó prémiumból put opciókat vásárolok.”

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.