Kriptovaluta hírek

A Shiba Inu vezetője közzétettet a nagyobb arányú token égetési terveket: a SHIB árfolyam $0,0003-ra emelkedhet?

Bemutatták a SHIB új égetési stratégiáját

Lucie, a Shiba Inu marketingvezetője, bemutatta a SHIB égetési stratégiáját, miközben a Shibarium frissítései növelik a potenciális értéket, és a célár szeptemberre $0,0003 lehet.

Lucie válaszolt a SHIB tokenkészletével kapcsolatos aggodalmakra, és megosztotta a jövőre vonatkozó stratégiát. A legújabb nyilatkozat optimizmust váltott ki a közösségben, mivel a rajongók az SHIB árfolyamának növekedését várják. A közösség emellett folytatja az égetési erőfeszítéseket.

A Shiba Inu árfolyam alakulása az elmúlt 1 évben

SHIBA Inu kriptovaluta árfolyam előrejelzés és égetés

A Shiba Inu vezetője bemutatja a token égetési tervet

Egy felhasználó az X-en (korábban Twitter) nemrégiben csalódottságát fejezte ki a népszerű mémcoin nagy készlete miatt. Lucie gyorsan reagált a problémára, és elmondta, hogy a fejlesztők nem tudják megváltoztatni a SHIB készletét.

„A fejlesztők nem tudják megváltoztatni a SHIB készletét, mert Ryoshi elégette a kulcsokat, ami azt jelenti, hogy senki sem rendelkezik felette” – tisztázta. Lucie továbbá kiemelte a SHIB vásárlásának és égetésének fontosságát a készlet csökkentése érdekében. Elmagyarázta: „A készlet csökkentéséhez meg kell vásárolni és égetni a SHIB-t, ami pénzt igényel.” Megjegyezte azonban, hogy egy jelentős csökkentéshez milliók vagy akár milliárdok szükségesek.

„A terv az, hogy egy epikus rendszert építsünk ki, amely rengeteg embert vonz be, akik naponta használják a SHIBARIUM-ot. Minél több felhasználónk van, annál több SHIB-et lehet égetni, ami idővel értékesebbé teszi azt” – tette hozzá Lucie.

Ez a nyilatkozat a Shibarium, a Shiba Inu layer-2 blokkláncának jelentős frissítése után hangzott el. A szeptember 13-i frissítés jelentős javításokat hozott. Ide tartozik a Bor frissítés (v1.3.7) és a Cancun hard fork, amelyek mind a teljesítmény, a biztonság és a skálázhatóság javítását célozták. A kulcsfontosságú változások közé tartozik az Ethereum legújabb technológiájának integrálása a zökkenőmentesebb működés érdekében, a csökkentett gázdíjak és az optimalizált cross-chain műveletek. A frissítés továbbá javított tároláskezelést és fokozott biztonsági intézkedéseket vezetett be. Emellett a tranzakciók sebessége növekedett, míg a cross-chain átutalások stabilabbá váltak.

Ahogy a Shibarium hatékonyabbá válik, a platform jobban felkészült a növekedésre. Ez segíthet több felhasználót vonzani, ami végül növelheti a SHIB égetési arányát és növelheti annak értékét.

SHIB árfolyam előrejelzés –  Mi várható a SHIB árfolyamával kapcsolatban?

A SHIB tokenek égetése kulcsszerepet játszik az összkészlet csökkentésében. Az érmék számának csökkenésével a megmaradt tokenek értékesebbé válhatnak. Lucie hangsúlyozta a közösség szerepét ebben a folyamatban. Írta: „De ez csak akkor működik, ha mindenki részt vesz. Az egész a közösség növekedéséről szól, és arról, hogy hagyjuk a rendszert, hogy elvégezze a varázslatát!”

A legfrissebb adatok szerint a Shiba Inu égetési aránya már növekedésben van. A Shibburn, a SHIB égetési adatkövetője jelentette, hogy az elmúlt 24 órában 14,17 millió tokent égettek el, ami 38,79%-os növekedést jelent. Ez segített növelni a befektetői bizalmat és újra felkeltette az érdeklődést a SHIB iránt.

Jelenleg a Shiba Inu árfolyama a $0,000013 támogatási szint fölött van, annak ellenére, hogy nemrég 2%-os csökkenést szenvedett. Azonban ha a bullish trend folytatódik, az elemzők szerint a mémcoin hamarosan áttörheti a $0,000015 ellenállási szintet. A Coingape SHIB árfolyamelemzése szerint a kriptovaluta szeptember végére akár elérheti a $0,0003 szintet is, ha a pozitív lendület előtérbe kerül.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Bitcoin árfolyam előrejelzés 2025-re

A 2025-ös Bitcoin árfolyam-előrejelzések meglehetősen optimisták, különösen a 2024-es halving és az ETF-ek jóváhagyása után. Az elemzők szerint ezek a tényezők hosszú távon pozitívan befolyásolják a kriptopénz árát, ami egy újabb bull piacot…

Több cikk betöltése Betöltés...Nincs több cikk.